Video tècniques bàsiques per educar

Video tècniques bàsiques per educar

Tècniques bàsiques per educar. Curs de tècniques, idees i maneres per trobar solucions fàcils i efectives per resoldre els problemes de conducta dels seus fills. Si se sent incapaç de gestionar la conducta dels seus fills quan: fan rebequeries al supermercat, es neguen o es fan els sords a fer el que els hi demana, es neguen anar a dormir, l’interrompen mentre parla o si el ploriqueig del seu fill li destrossà els nervis, sàpiga, que si vostè canvia la seva manera d’actuar amb els ells, ells canviaran la seva conducta.

És important saber aprendre a adoptar un paper de pare o mare entrenador/a en comptes d’un pare o mare controlador/a. Aquest canvi de rol és fonamental per modificar la manera de pensar i d’actuar dels fills. Un entrenador coneix bé la manera d’estimular els seus jugadors i també com ha de posar els límits. A vegades els pares o mares estan perduts i tenen molts dubtes. Mai és tard per tenir una infància feliç.

Les tècniques bàsiques per educar són: AMOR I FERMESA

En algunes famílies a l’hora de posar límits abunda l’AMOR, que està molt bé, però falta FERMESA. Sovint es té la creença limitadora que si actua amb fermesa, els fills poden quedar traumatitzats, no estimaran als pares, tindran baixa autoestima…

Ben al contrari, els nens necessiten normes per sentir-se segurs.

EDUCAR ÉS UN ART

Es tracta d’un curs on hi ha una part teòrica i explicativa combinada amb exercicis pràctics, amb la finalitat que vostè se senti segur i capaç d’aplicar amb èxit els continguts apressos en el curs.

Mitjançant pràctiques de PNL (programació neurolingüística) es canviaran creences limitadores i les maneres de percebre la relació amb els fills poc útils per altres de més funcionals i pràctiques que l’ajudaran a canviar la seva manera d’actuar i la conducta dels seus fills.

Aprendre a gestionar els comportaments dels fills que no li agraden com: repetir 30 vegades el mateix perquè facin cas, rebequeries i ploriquejos, discussions i drames a l’hora d’anar a dormir, els deures, les baralles, el desordre de les habitacions… Aprendre maneres senzilles i comprovades de fomentar conductes desitjades dels fills. Conèixer què pot fer perquè els seus fills creixin segurs de si mateixos, amb una bona autoestima, siguin responsables de la seva pròpia conducta i independents. Conèixer com pot actuar per augmentar la seva autoestima com a pare o mare evitant els complexos de culpabilitat i divertir-se fent de pare o mare.

http://www.centrerialandorra.com/ca/cursos/tecniques-basiques-per-educar.html

Educar a un nen/a és proporcionar-li amor, plaer i frustració.

Avui en dia, en la nostra societat els fills són molt desitjats i això ha portat que els pares estiguin molt preocupats per educar bé als seus fills, però segurament, els pares mai s’havien sentit tan insegurs i desbordats per l’educació dels infants.

Alguns pares tenen un art especial, i sense haver passat per un procés de formació aconsegueixen resoldre eficaçment l’educació dels seus fills, inclús en les etapes crítiques. Però altres pares se senten insegurs i es culpabilitzen de les dificultats que es troben en l’educació dels seus fills. Es pregunten:

Per què el meu fill és desobedient i no em fa cas?

Per què em provoca?

Què he de fer perquè tingui un bon comportament?

http://www.centrerialandorra.com/ca/serveis-psicologia/relacions-pares-fills.html

No eviteu als vostres fills les dificultats de la vida, ensenyeu-los a superar-les. (Louis Pasteur)

Aplicar tècniques bàsiques per educar

Li deixo el meu testimoniatge

« La meva filla patia d’un mal estar profund, de fòbia d’estar sola i tenia un comportament rebel amb mi i amb tots els membres de la família. No entenia perquè tenia tanta ràbia contra nosaltres… Jo tenia un sentiment de culpa… em preguntava perquè, que havia fet malament com a mare. Em sentia impotent. Vostè em va dir com havia de fer per fer canviar la meva filla. La vaig escoltar i vaig aplicar els seus consells al peu de la lletra…

Ara la meva filla està metamorfosada. Ara la meva filla s’estima a ella mateixa, és més mimosa, s’enfada poques vegades, és més dolça, més independent, està bé amb ella mateixa. I això és el que volen totes les mares pels seus fills!

Mil gràcies Margarida!

T.(+376) 860 502 ·

margarita@centrerialandorra.com ·

C/. Bonaventura Armengol 10 Edif. Montclar esc.2, 2n 1a

AD500 Andorra la Vella ·

Principat d’Andorra.

 

Leave a Comment